8 de abril de 2008

Insolidaritat catalana

A Catalunya estan patin sequera, i el govern de la Generalitat vol transvasaments d'aigua d'on siga: l'Ebre, el Roine, el Segre...
Açò ens fa reflexionar de la posició de alguns dels líders de la Generalitat Catalana...

Mireu aquesta foto:


A la foto que poden veure correspon a una manifestació contra el transvasament d’aigua de l'Ebre a la Comunitat Valenciana. Ha primera fila veiem a l'ecosocialista Joan Saura, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Qui fa poques setmanes va acusar al Govern Espanyol de “deslleialtat” per oposar-se al transvasaments cap a Barcelona. Just al seu costat José Montilla, president de la Generalitat. El president d’un govern que estudia –i vol- transvasaments del Roine, l'Ebre o del Segre cap a Barcelona.
¿Que succeeix senyor president?, ¿Que si poden haver transvasaments per a Catalunya i no per a València? ¿Que els catalans tenen mes set o mes drets sobre l’aigua que els valencians? ¿Que no som tots essers humans que necessitem beure?
Aquesta es una mostra d’hipocresia e insolidaritat d’alguns sectors politics, que a la fi, son tots.

Tots deuriem poder tindre accès a recursos tan basics, sence importar la nostra procedencia (valencians, catalans, xinesos o saharauis...), sobretot quan hi han, i l'unic problema es l'egoismo e insolidaritat d'unes regions(governs) amb un altres.



...I que desprès vulguin fer una unió de caràcter nacional amb nosaltres, i no son capaços ni de donar-nos un gotet d’aigua.

No hay comentarios: